Harald Kiddes vej 9 3. th., 2500 Valby
+45 26 25 23 93

Vinduer og døre

Vinduer og døre udskiftes eller renoveres

Tømrermester Rune Skov i Valby ved København har mere end 10 års erfaring med renovering og udskiftning af vinduer og døre.

Vi bruger naturligvis altid de bedste materialer til prisen, og vi kommer til den aftalte tid, ligesom regningen også bliver, som vi har aftalt.

Vi kan renovere og udskifte vinduer og døre for private boligejere, men også for virksomheder, institutioner, boligselskaber og boligforeninger.

SÆNK VARMEREGNINGEN MED NYE VINDUER OG DØRE

Vinduer og døre holder ikke evigt, og det er ikke altid, at det kan betale sig at blive ved med at male på dem. Desuden sker der fortsat en rivende udvikling inden for lavenergiruder. Tætte vinduesrammer og energivenlige glas kan gøre en stor forskel på din varmeregning, men også på indeklimaet. Træk og kuldebroer kan gøre mere skade på indeklimaet, end de fleste er opmærksomme på.

Moderne vinduer og døre fremstilles i mange forskellige materialer, og de er både praktiske og funktionelle. Det er populært at vælge vindueselementer med indvendigt træ og udvendigt aluminium, der naturligvis er kombineret med en effektiv lavenergirude. Alternativt kan vi renovere de gamle elementer og udskifte ruderne.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning

+45 26 25 23 93

Kontakt gerne Tømrermester Rune Skov for at få et uforpligtende tilbud på renovering eller udskiftning af vinduer og døre.

Du er også velkommen til at skrive til os på info@rune-skov.dk. Vi kommer gerne ud til en drøftelse hos dig