Harald Kiddes vej 9 3. th., 2500 Valby
+45 26 25 23 93

Vinduer og døre

Lavenergiruder og døre monteres i Valby og resten af København

Hos Tømrermester Rune Skov i Valby har vi mere end 10 års erfaring med renovering såvel som udskiftning af vinduer og døre for private, erhvervskunder, boligselskaber, boligforeninger og institutioner i København.

Vi bruger naturligvis altid de bedste materialer til prisen, og vi kommer til den aftalte tid, ligesom regningen også bliver, som vi har aftalt.

Du kan med andre ord trygt regne med os, uanset om du skal have monteret nye lavenergiruder i København, eller de eksisterende vinduer skal renoveres.

Sænk varmeregningen med nye vinduer og døre

Vinduer og døre holder ikke evigt, og det er ikke altid, at det kan betale sig at blive ved med at male på dem.

Desuden sker der fortsat en rivende udvikling inden for lavenergiruder.

Tætte vinduesrammer og energivenlige glas kan gøre en stor forskel på din varmeregning, men også på dit indeklima.

Træk og kuldebroer kan gøre mere skade på indeklimaet, end de fleste er opmærksomme på.

Moderne vinduer

Moderne vinduer og døre fremstilles i mange forskellige materialer, og de er både praktiske og funktionelle.

Det er populært at vælge vindueselementer med indvendigt træ og udvendigt aluminium, der naturligvis er kombineret med effektive lavenergiruder.

Alternativt kan vi også renovere de gamle elementer og udskifte ruderne.

Udskiftning af døre

Ofte er det bygningens døre, der trænger til at blive udskiftet, men det kan også være, at dine døre trænger til en udskiftning.

Det kan for eksempel være terrassedøren, der er utæt, eller som med fordel kan få monteret lavenergiruder, eller det kan være hoveddøren, der skal skiftes ud.

Kontakt os for montering af lavenergiruder i København

+45 26 25 23 93

Vi tilbyder både udskiftning af døre og montering af lavenergiruder i Valby og i resten af København, så tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen, eller hvis du kunne tænke dig at få et bedre indeklima.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lavenergiruder i Valby eller det øvrige København, kan vi enten kontaktes på telefon +45 26 25 23 93, e-mail info@rune-skov.dk eller via vores kontaktformular her på denne side.

Vi kommer gerne forbi til en drøftelse.