Harald Kiddes vej 9 3. th., 2500 Valby
+45 26 25 23 93

Gulvarbejde

Gulvbelægning til private og erhverv

Tømrermester Rune Skov i Valby i København laver gerne en ny gulvbelægning i din bolig.

Vi kan tilbyde enhver form for gulvbelægning, og vi har over 10 års erfaringer med gulvarbejde for private og for erhverv.

Vi bruger altid de bedste materialer, og vi kommer til den aftalte tid, ligesom regningen også bliver, som vi har aftalt.

VI KAN TILBYDE EN FUNKTIONEL OG ÆSTETISK GULVBELÆGNING

Trægulve skal vedligeholdes, og der er mange muligheder for gulvbelægning af trægulve. Vi kan tilbyde den samme løsning i hele boligen, men vi kan også lave individuelle gulvbelægninger i enkelte rum. Der vil ofte være behov for en stærkere belægning i en entre og i en fordelingsgang end i en dagligstue. Det kan også være tilfældet i et bryggers og i et køkken.

Tidligere var det populært med væg-til-væg-tæpper, men i dag fravælger mange den løsning. Dels er det dyrt, men det er også upraktisk, hvis man spilder noget på gulvtæppet. Dertil kommer, at det samler støv og snavs, og moderne boliger har sjældent større problemer med fodkolde gulve. Nogle prioriterer det praktiske og funktionelle over det æstetiske, mens andre vil have en gulvbelægning, som er nem at gøre ren og er nem at vedligeholde.​

Ring for at få et uforpligtende tilbud på gulvløsninger

+45 26 25 23 93

Du kan kontakte os hos Tømrermester Rune Skov, hvis du vil høre mere om vores gulvløsninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en gulvbelægning.

Du er naturligvis også velkommen til at skrive til info@rune-skov.dk